Katalog

Inne polskie oleje zimnotłoczone

Aktywne filtry

Bio Olej z zarodków rzepaku...

Bio Olej z zarodków rzepaku o Smaku Masła Olandia, to olej tłoczony na zimno, wyłącznie za pomocą środków mechanicznych z klasyfikowanych najlepszych ziaren, pozbawionych gorzkiej okrywy nasiennej. Idealny do gotowania, smażenia i pieczenia ciast. Dzięki swemu łagodnemu smakowi masła udoskonala smak Twoich potraw. Doskonały również do sałatek, surówek i sosów. Pojemność: 500ml . 

Bio Olej z zarodków rzepaku...

Bio Olej z zarodków rzepaku do Smażenia Extra Łagodny Olandia to olej tłoczony na zimno wyłącznie za pomocą środków mechanicznych z klasyfikowanych najlepszych ziaren, pozbawionych gorzkiej okrywy nasiennej Idealny do smażenia w wysokiej temperaturze i głębokim oleju warzyw, ryb i mięsa. Doskonały do sałatek, surówek i sosów. Jedyny Olej Rzepakowy do smażenia. Spróbuj! Olej Rzepakowy do Smażenia - 500ml .
Olej makowy
Oczekiwanie na dostawę

Olej makowy na zimno...

Olej makowy 10 Stopniowy. Twój organizm go nie przeceni! Olej makowy zawiera kwasy nienasycone Omega-6. Ich zawartość to ok. 70 % w postaci kwasu linolowego. Niezbędnego pierworodnego kwasu tłuszczowego LA. Jego oddziaływania na ludzki organizm przecenić nie można, pod warunkiem, że jest używany komplementarnie z kwasami tłuszczowymi Omega-3 czyli najlepiej z Olejem Lnianym. Opakowanie 250 ml.

Prostata Prostamer 1000...

Prostamer 1000 Suplement diety Olej z pestek dyni + Olej z rekina grenlandzkiego. Wysoka zawartość wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, fitosteroli oraz alkoksygliceroli, których suplementacja w codziennym pożywieniu ważna jest zwłaszcza u mężczyzn po 40 roku życia. Zawarte w oleju z pestek dyni związki sterolowe wpływają na prawidłowe funkcjonowanie układu moczowego. Opakowanie - 80 kapsułek.
Olej z wiesiołka Złotopolski 10 stopniowy Olej z Wiesiołka
Oczekiwanie na dostawę

Olej z wiesiołka...

Olej z Wiesiołka 10 stopniowy Oleum oenotherae Olej z wiesiołka zawiera ok. 9% GLA i ponad 70% kwasu cis-linolowego Cenne właściwości oleju z wiesiołka polegają na obecności dwóch nienasyconych kwasów tłuszczowych: kwasu cis-linolowego i kwasu gamma-linolenowego (GLA) Organizm ludzki nie jest w stanie sam wytwarzać kwasu linolowego i dlatego musi go otrzymywać wraz z pożywieniem. Opakowanie - 100ml

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć