Katalog

Inne oleje zdrowotne

Aktywne filtry

Sacha Inchi Omega 3 6 9...

PERUVIAN harvest® Sacha Inchi Omega Ol - Olej Sacha Inchi - Extra Virgin. Nierafinowany olej z Sacha Inchi to znakomite źródło niezbędnych kwasów tłuszczowych. Idealny do sałatek sosów i innych potraw. Sacha inchi jest rodzimą rośliną rosnącą na terenach Amazonii w Peru. Roślina ta stanowi  źródło dochodu dla wielu mieszkańców tych terenów.  Jej wyjątkowe nasiona są bardzo bogate w kwasy Omega 3, 6 i 9. Peruvian Harvest Sacha Inchi jest wytwarzany z wyselekcjonowanych nasion i wolno tłoczony, dzięki takiemu procesowi produkcji nie jest używana wysoka temperatura. Nasz proces produkcji gwarantuje nie tylko długi okres przydatności do spożycia, ale także smak, który jest wyjątkowo przyjemny i kuszący.
Olej Tamanu (Kamani) ECO 30...
Oczekiwanie na dostawę

Olej Tamanu (Kamani) ECO 30...

Olej Tamanu (Kamani) ma silne działanie przeciwzapalne, przeciwbólowe, przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne, przeciwgrzybiczne, przeciwreumatyczne, pobudzające regenerację tkanek. Skuteczny przy leczeniu łuszczycy, przewlekłyego trądziku, owrzodzeń, trudno gojących się oparzeń, wyprysków, dermatoz. Skuteczny w leczeniu ukąszeń owadów, odmrożeń.  Wspomaga proces gojenia. Pojemność 30 ml.   
PH Masło Kakowe Criollo - 200g, EKO ekologiczne masło BIO kakao naturalne
Oczekiwanie na dostawę

Masło Kakaowe Criollo EKO...

PERUVIAN harvest® Masło Kakaowe Criollo. Pochodzące z Peru ziarna kakaowe „Criollo” są miejscową i szczególnie wartościową odmianą kakaowca. Dla Inków kakaowiec był święty a jego ziarna były ze względu na swoje liczne zalety określane jako pokarm bogów. Masło kakaowe Peruvian Harvest jest produkowane bez jakichkolwiek dodatków i zgodnie z kryteriami witarianizmu.

Olej z pestek winogron 50 ml

Olej z pestek winogron. Olej winogronowy jest pomocny w przypadku: blizn, rozstępów, żylaków, opuchlizny, pajączków, zwiększa elastyczność skóry, zmarszczek i opuchlizny wokół oczu. Olejek z pestek winogron jest dobrym wyborem dla produktów przeciwstarzeniowych, dla skóry zniszczonej skłonnej do przetłuszczania się i trądziku. Opakowanie 50 ml.

Olej z konopi siewnej ECO...

Olej z konopi siewnej zawiera najbardziej ze wszystkich olei zimnotłoczonych zbilansowane nienasycone kwasy tłuszczowe. W oleju z konopii są one na tyle zbilansowane, że przypominają naturalna ochronę naszej skóry. Dzięki temu olej z konopii poprawia ogólną kondycję skóry która jest przesuszona, trądzikowa lub podrażniona. Olej z konopii to wyjątkowy produkt. Opakowanie oleju z konopi 30 ml.

OLEJ Z OSTROPESTU...

Olej z Ostropestu został uzyskany w wyniku tłoczenia na zimno nasion ostropestu plamistego  Silybum marianum . Wszystkie oleje Dr Gaja są nierafinowane, dzięki czemu zachowują naturalne wartości odżywcze surowców oraz posiadają intensywny smak i aromat. 250 ml. 

EKO Olej z lnianki...

Olej z lnianki (rydzowy) zawiera bardzo wysoką zawartość kwasów nienasyconych około 90%. Są to kwasy niezwykle korzystne dla diety i zdrowia człowieka. To jedna z najstarszych roślin wykorzystywanych do tłoczenia oleju. Olej z lnianki posiada dobry stosunek kwasów omega-3 i omega-6. 250 ml
Olej z dzikiej róży ECO 30ml
Oczekiwanie na dostawę

Olej z dzikiej róży ECO 30ml

Olej z dzikiej róży  zawiera wysoką ilość nienasyconych kwasów tłuszczowych. Odróżnia go od innych olejów fakt, że posiada w sobie wysoką ilość witaminy C, która jest w naturalny sposób zakonserwowana w oleju. Dzięki tej właściowości rozjaśnia skórę twarzy, przebarwienia oraz plamy starcze. Olej ma głównie działanie przeciwzmarsczkowe i regenerujące. Pojemność:30ml
Olej ze słodkich migdałów...
Oczekiwanie na dostawę

Olej ze słodkich migdałów...

Olej ze słodkich migdałów  do pielęgnacji skóry wrażliwej, wygładza, odmładza skórę i nadaje młody wygląd. Nie powoduje żadnych reakcji alergicznych i przeciwdziała pojawianiu się rozstępów na ciele. Stosowany jest w leczeniu łuszczycy, egzemy oraz do skóry swędzącej i podrażnionej. Olej może być stosowany również jako odzywka dla wysuszonych i zniszczonych włosów. Opakowanie: 50 ml

Olej z uczepu trójlistkowego

Olej z uczepu trójlistkowego.  Do pielęgnacji skóry wrażliwej, skłonnej do alergii, z tendencją do występowania trądziku, podrażnień, zaczerwienień. Skóra sucha , ściągnięta, po oparzeniach słonecznych oraz  łojotokowe zapalenie skóry głowy. Likwiduje zaczerwienienia, swędzenie i suchość skóry, przywraca skórze jędrność i świeżość. Zapobiega podrażnieniom. Opakowanie - 100 ml.
Olej z nasion bawełny 30 ml...
Oczekiwanie na dostawę

Olej z nasion bawełny 30 ml...

Olej z nasion bawełny działa przeciwalergicznie, przeciwzapalnie, podnosi odporność na zakażenia, pobudza regenerację nabłonków i tkanki łącznej, regeneruje podrażnioną, suchą skórę, doskonale odżywia cerę. Olej z nasion bawełny poprawia krążenie. Olej z nasion bawełny polecany jest dla osób, które dostrzegają pierwsze oznaki starzenia się skóry. Opakowanie - 30 ml. 
Olej z jojoba 50 ml
Oczekiwanie na dostawę

Olej z jojoba 50 ml

Olej jojoba zimnotłoczony  odżywia, zmiękcza, nawilża i natłuszcza skórę i włosy. Swoją budową chemiczną zbliżony jest do sebum (łój wydzielany przez ludzką skórę). Można stosować go do każdego rodzaju cery. Przyśpiesza regenerację komórek skóry, łagodzi stany zapalne.   Jojoba pomaga przy leczeniu trądziku, reguluje wydzielanie sebum. Opakowanie - 50 ml. 

Olej rokitnikowy syberyjski

Olej rokitnikowy  zawiera bogactwo witamin i mikroelementów. Wśród nich są witaminy z grupy B, witamina E, F, K, P, kwas foliowy, karotenoidy, czyli prowitamina A, antocyjany, flawonoidy, fosfolipidy, prowitaminę D, garbniki, cukry, kwasy organiczne oraz makro i mikroelementy takie jak żelazo, bor, mangan i inne. Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3 i omega-6, Opakowanie - 100 ml.

Olej pichtowy

Olej pichtowy wspomaga naturalną odporność, korzystnie wpływa na prawidłowe funkcjonowanie dróg oddechowych. Olejek pichtowy można spożywać, wcierać w bolące miejsca, stosować do inhalacji (ok. 5 minut) oraz 20-minutowych okładów lub dodawać do kąpieli. Olejek Pichtowy jest otrzymywany z młodych pędów syberyjskiej jodły białokorej. 100% olejku jodłowego, bez sztucznych dodatków. Opakowanie - 50 ml.

Olej Macadamia - 30 ml...

Olej Macadamia. Olej z orzechów Makadamii - Macadamia integrifolia. Jasnożółty olej otrzymywany z tłoczenia orzechów makadamii. Olej Macadamia jest doskonały w zwalczaniu Celluitu! Przeciwdziała wysuszaniu skóry i utracie jej sprężystości. Wspomaga regenerację.   poprawia jędrność i elastyczność. Bardzo dobry produkt preciwzmarszczkowy idealny na blizny i rozstępy. Opakowanie 30 ml.

Olej Macadamia - 50 ml...

Olej Macadamia. Olej z orzechów Makadamii - Macadamia integrifolia. Jasnożółty olej otrzymywany z tłoczenia orzechów makadamii. Olej Macadamia jest doskonały w zwalczaniu Celluitu! Przeciwdziała wysuszaniu skóry i utracie jej sprężystości. Wspomaga regenerację.   poprawia jędrność i elastyczność. Bardzo dobry produkt preciwzmarszczkowy idealny na blizny i rozstępy. Opakowanie 50 ml.

Oregano forte olej z...

Oregano forte olej z dzikiego oregano wykazuje właściwości przeciwbakteryjne, przeciwzapalne oraz przeciwpasożytnicze, wspomaga pożyteczne dla organizmu szczepy bakterii,  sprzyja wchłanianiu żelaza, co ułatwia wyrównanie niedoborów w niedokrwistościach,  wspomaga produkcję śliny, soku żołądkowego i żółci, co pozwala usprawnić procesy trawienne.  Opakowanie - 30 ml. 
Olej z Awokado - 30 ml -...
Oczekiwanie na dostawę

Olej z Awokado - 30 ml -...

Olej z Awokado (Avocado) zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe które odżywiają skórę. Olej z Awokado działa przeciwalergiczne, hamuje parowanie wody ze skóry (powstrzymuje utratę wody). Olej z Awokado zawiera skwalen oraz chlorofil posiadający właściwości antyzapalne i antygrzybiczne. Olej z Awokado pomaga w leczeniu egzemy oraz łuszczycy. Opakownie 30 ml.
Olej z Awokado - 50 ml -...
Oczekiwanie na dostawę

Olej z Awokado - 50 ml -...

Olej z Awokado (Avocado) zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe które odżywiają skórę. Olej z Awokado działa przeciwalergiczne, hamuje parowanie wody ze skóry (powstrzymuje utratę wody). Olej z Awokado zawiera skwalen oraz chlorofil posiadający właściwości antyzapalne i antygrzybiczne. Olej z Awokado pomaga w leczeniu egzemy oraz łuszczycy. Opakownie 50 ml.
Olej z konopi siewnej ECO...
Oczekiwanie na dostawę

Olej z konopi siewnej ECO...

Olej z konopi siewnej zawiera najbardziej ze wszystkich olei zimnotłoczonych zbilansowane nienasycone kwasy tłuszczowe. W oleju z konopii są one na tyle zbilansowane, że przypominają naturalna ochronę naszej skóry. Dzięki temu olej z konopii poprawia ogólną kondycję skóry która jest przesuszona, trądzikowa lub podrażniona. Olej z konopii to wyjątkowy produkt. Opakowanie oleju z konopi 50 ml.
Olej Tamanu (Kamani) ECO -...
Oczekiwanie na dostawę

Olej Tamanu (Kamani) ECO -...

Olej Tamanu (Kamani) ma silne działanie przeciwzapalne, przeciwbólowe, przeciwwirusowe, przeciwbakteryjne, przeciwgrzybiczne, przeciwreumatyczne, pobudzające regenerację tkanek. Skuteczny przy leczeniu łuszczycy, przewlekłyego trądziku, owrzodzeń, trudno gojących się oparzeń, wyprysków, dermatoz. Skuteczny w leczeniu ukąszeń owadów, odmrożeń.  Wspomaga proces gojenia. Pojemność 50 ml.   

Olej Inca Inchi ECO -...

Olej Inca Inchi ECO - odbudowa kolagenu skóry. Jego kosmetyczne właściwości to przed wszystkim naprawa uszkodzonych tkanek skóry, zwiększenie elastyczności i pobudzenie odbudowy kolagenu skóry. Jest to jeden z najlepszych regeneratorów skórnych. Przyczynia się do zmniejszenia rozwarstwienia tkanki skórnej poprzez zwiększenie mikrokrążenia krwi.  Pojemność 50 ml. 
Olej ze słodkich migdałów...
Oczekiwanie na dostawę

Olej ze słodkich migdałów...

Olej ze słodkich migdałów 30ml. do pielęgnacji skóry wrażliwej. Olej z migdałów wygładza skórę. Olej z migdałów nawilża skórę, szczególnie jeśli jest stosowany systematycznie. Olej nie powoduje żadnych reakcji alergicznych. Olej z migdałów stosowany jest w leczeniu łuszczycy, egzemy oraz do skóry swędzącej i podrażnionej. Olej z migdałów odmładza skórę i jej nadaje młody wygląd. Opakowanie - 30 ml
Olej z pestek winogron 30 ml
Oczekiwanie na dostawę

Olej z pestek winogron 30 ml

Olej z pestek winogron. Olej winogronowy jest pomocny w przypadku: blizn, rozstępów, żylaków, opuchlizny, pajączków, zwiększa elastyczność skóry, zmarszczek i opuchlizny wokół oczu. Olejek z pestek winogron jest dobrym wyborem dla produktów przeciwstarzeniowych, dla skóry zniszczonej skłonnej do przetłuszczania się i trądziku. Opakowanie 30 ml.

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć