Narum TRAVEL to kompozycja Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine, ekstraktu z szyszek olchy, aktywowanego suszonego węgla drzewnego z lipy, liści jeżyny oraz metabolitów Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine.
Jeżyna wykazuje działanie przeciwbiegunkowe ze względu na swoje właściwości ściągające.
Narum RELAX to kompozycja Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine, L-teaniny, liofilizowanego ekstraktu z szyszek chmielu oraz liofilizowanego ekstraktu z liści melisy. Wspomaga ośrodkowy układ nerwowy dzięki uspokajającemu działaniu humulonu i lupulonu. Pomaga utrzymać pozytywny nastrój, przyczynia się do optymalnego relaksu, wspomaga zdrowy sen
Sfermentowany napój mleczny "Narine" to fermentowany produkt mleczny, który jest mlekiem poddanym fermentacji z użyciem bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus acidophilus szczep n.v. EP 317/402 Narine. W wyniku fermentacji mlekowej dochodzi do zmiany (rozszczepienia na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu produkt jest lepiej przyswajany przez ludzkie ciało niż mleko.
Fermentowany produkt mleczny " Narine Matsun" – jest to mleko sfermentowane przez kilka gatunków bakterii kwasu mlekowego i paciorkowce ciepłolubnych (Lactobacillus .bulgaricus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus.casei, Lactobacillus delbrueckii, Streptococcus thermophilus, Streptococcus lactis). W wyniku procesu fermentacji kwasu mlekowego dochodzi do zmian (podziału na mniejsze łańcuchy), białka z mleka, tak więc produkt jest absorbowany przez organizm lepiej niż mleko. Jest to ormiański tradycyjny produkt używany do robienia wielu potraw naleśniki, ciasto na pierogi, sosy, zupy, desery, napoje, pieczywo.
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.