Lista produktów marki Narine

Widok:
Pokazano 1-33 z 33 pozycji

Narum Travel 200mg 30 kaps....

Narum TRAVEL to kompozycja Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine, ekstraktu z szyszek olchy, aktywowanego suszonego węgla drzewnego z lipy, liści jeżyny oraz metabolitów Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine. Jeżyna wykazuje działanie przeciwbiegunkowe ze względu na swoje właściwości ściągające.

Narum Relax 200mg 30 kaps...

Narum RELAX to kompozycja Lactobacillus acidophilus Er-2 szczep 317/402 Narine, L-teaniny, liofilizowanego ekstraktu z szyszek chmielu oraz liofilizowanego ekstraktu z liści melisy. Wspomaga ośrodkowy układ nerwowy dzięki uspokajającemu działaniu humulonu i lupulonu.  Pomaga utrzymać pozytywny nastrój, przyczynia się do optymalnego relaksu, wspomaga zdrowy sen

Narine Zsiadłe mleko, 5...

Sfermentowany napój mleczny "Narine" to fermentowany produkt mleczny, który jest mlekiem poddanym fermentacji z użyciem bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus acidophilus szczep n.v. EP 317/402 Narine. W wyniku fermentacji mlekowej dochodzi do zmiany (rozszczepienia na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu produkt jest lepiej przyswajany przez ludzkie ciało niż mleko. 

Narine Twaróg+N, 5 saszetek...

Właściwości: Twaróg jest produktem kwasu mlekowego przygotowanym przez fermentację mleka z bakteriami kwasu mlekowego Streptococcus thermophilus st.5, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis (Str.diacetilactis), Lactobacillus delbruckii subsp. Bulgaricus i szczep Lactobacillus acidophilus n.v. EP 317/402 Narine z późniejszym usunięciem serwatki.
Narine Śmietana+N, 5 saszetek
Oczekiwanie na dostawę

Narine Śmietana+N, 5 saszetek

Śmietana to fermentowany produkt mleczny, który jest śmietaną, fermentowaną z użyciem bakterii kwasu mlekowego. Streptococcus thermophilus st.5, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis (Str.diacetilactis), Lactobacillus salivarius, Lactobacillus delbruckii subsp. Bulgaricus. W wyniku fermentacji mlekowej dochodzi do zmiany (rozszczepienia na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu śmietana jest lepiej przyswajana przez organizm ludzki niż śmietana.

Narine Matsun, 5 saszetek

Fermentowany produkt mleczny " Narine Matsun" – jest to mleko sfermentowane przez kilka gatunków bakterii kwasu mlekowego i paciorkowce ciepłolubnych (Lactobacillus .bulgaricus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus.casei, Lactobacillus delbrueckii, Streptococcus thermophilus, Streptococcus lactis). W wyniku procesu fermentacji kwasu mlekowego dochodzi do zmian (podziału na mniejsze łańcuchy), białka z mleka, tak więc produkt jest absorbowany przez organizm lepiej niż mleko. Jest to ormiański tradycyjny produkt używany do robienia wielu potraw naleśniki, ciasto na pierogi, sosy, zupy, desery, napoje, pieczywo.

Narine Jogurt+N, 5 saszetek

Właściwości: Jest to mleczny produkt sfermentowany przez bakterie Lactobacillus delbruckii subsp. Bulgaricus и Streptococcus thermophilus st.5. W wyniku fermentacji kwasu mlekowego następuje zmiana (rozszczepienie na mniejsze łańcuchy) białek mleka, dzięki czemu produkt jest lepiej przyswajany przez organizm ludzki niż mleko.

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć