Lista produktów marki Narine

Widok:
Pokazano 1-27 z 27 pozycji

Narine Matsun, 5 saszetek

Fermentowany produkt mleczny " Narine Matsun" – jest to mleko sfermentowane przez kilka gatunków bakterii kwasu mlekowego i paciorkowce ciepłolubnych (Lactobacillus .bulgaricus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus.casei, Lactobacillus delbrueckii, Streptococcus thermophilus, Streptococcus lactis). W wyniku procesu fermentacji kwasu mlekowego dochodzi do zmian (podziału na mniejsze łańcuchy), białka z mleka, tak więc produkt jest absorbowany przez organizm lepiej niż mleko. Jest to ormiański tradycyjny produkt używany do robienia wielu potraw naleśniki, ciasto na pierogi, sosy, zupy, desery, napoje, pieczywo.

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć