Katalog

Układ wzrokowy

Aktywne filtry

Liposol C 1000TM...

Witamina C LIPOSOL C 1000TM o Smaku Pomarańczowym została zamknięta w liposomach. Liposomy są małymi cząsteczkami (kuleczkami) lipidowymi, które powstają naturalnie w momencie kontaktu wody z lecytyną, składnikiem soi niemodyfikowanej genetycznie. Liposomy są łatwo wchłaniane przez organizm. Gdy witamina C rozpuszcza się w wodzie i miesza z lecytyną zachodzi proces enkapsulacji liposomalnej.

Liposol C 1000TM...

Witamina C LIPOSOL C 1000TM o Smaku Cytrynowym została zamknięta w liposomach. Liposomy są małymi cząsteczkami (kuleczkami) lipidowymi, które powstają naturalnie w momencie kontaktu wody z lecytyną, składnikiem soi niemodyfikowanej genetycznie. Liposomy są łatwo wchłaniane przez organizm. Gdy witamina C rozpuszcza się w wodzie i miesza z lecytyną zachodzi proces enkapsulacji liposomalnej.

Holistic Omega-3 Algolja 60...

Holistic Omega-3 Algolja jest suplementem diety zawierającym wegańskie kwasy tłuszczowe Omega-3 - EPA i DHA. Olej jest pozyskiwany w 100% ze zrównoważonej i społecznie odpowiedzialnej uprawy alg Schizochytrium. Dzienne spożycie 250 mg DHA pomaga utrzymać prawidłowe funkcje mózgu i właściwe widzenie. Dzienne spożycie 250 mg EPA i DHA przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania serca.

Witamina ADEK krople 30ml...

Suplement diety ADEK w formie kropli to połączenie czterech naturalnych witamin rozpuszczalnych w tłuszczach: A,D3, E, K2 wyprodukowany z surowców najwyższej jakości. Połączenie dawek 700 mcg witaminy A, 12 mg witaminy E, 2000IU witaminy D3 oraz 100 mcg witaminy K2 w jednej zalecanej porcji suplementu uzupełnia niedobory tych witamin niedostarczonych w odpowiedniej ilości z pożywieniem. Rozpuszczone formy witamin w wysokiej jakości oliwy z oliwek oraz oleju słonecznikowym zwiększają ich wchłanianie już bezpośrednio po ich spożyciu

Holistic UriBalans wsparcie...

Holistic UriBalans jest suplementem diety zawierającym ekstrakt z żurawiny CranMax®, bakterie kwasu mlekowego i monosacharyd D-mannozę. CranMax® jest ekstraktem z całych owoców żurawiny i charakteryzuje się wysoką zawartością PAC (proantocyjanidyn). Produkt zawiera bakterie kwasu mlekowego L. rhamnosus GG, L. gasseri i L. acidophilus oraz FOS (fruktooligosacharydy), które odżywiają bakterie kwasu mlekowego.

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć