Kolagen kompleks 50 kaps. Panaseus kolagen typu I - II - III witamina C gotu kola skrzyp polny kwas hialuronowy elagowy
Opis
Kolagen kompleks 50 kaps.
Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. ul. Granitowa 3/14, 02-681 Warszawa
index: YAN34
Kolagen kompleks 50 kaps.
Skrzyp polny poprawia kondycję skóry, włosów, paznokci
Witamina C przyczynia się do tworzenia kolagenu w celu prawidłowego funkcjonowania naczyń krwionośnych, skóry, chrząstek, dziąseł
Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie. Połknąć i popić dużą ilością wody, po pierwszym posiłku.
Nie należy przekraczać zalecanej dawki dziennej. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia.
Informacja: Nie stosować u osób mających predyspozycje do tworzenia kamieni nerkowych lub chorujących na kamienicę nerkową. Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane dzieciom oraz kobietom w ciąży i karmiącym
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Składnik aktywny | 1 kapsułka | *%RWS |
Kolagen wołowy typ II | 120 mg | |
Kolagen rybi typ I | 90 mg | |
Kwas L-askorbinowy (wit. C) | 40 mg | 50% |
Skrzyp polny - ekstrakt | 28 mg | |
w tym krzemionka (7%) | 2 mg | |
Gotu kola - ekstrakt | 25,mg | |
w tym saponiny 10%) | 2,5 mg | |
Granat - ekstrakt | 13 mg | |
w tym kwas elagowy (40%) | 5 mg | |
Kolagen rybi typ III | 10 mg | |
Kwas hialuronowy | 5 mg |
Składniki: Hydrolizowany kolagen wołowy typu II, hydrolizowany kolagen rybi typu I oraz III, inulina, kwas L-askorbinowy (witamina C), ekstrakt z ziela skrzypu polnego (Equisetum arvense) standaryzowany na zawartość min. 7% krzemionki, ekstrakt z liści wąkroty azjatyckiej (Centella asiatica) standaryzowany na zawartość min. 10% saponin triterpenowych, ekstrakt ze skórki granatu (Punica granatum) standaryzowany na zawartość min. 40% kwasu elagowego, niskocząsteczkowy hialuronian sodu (kwas hialuronowy). Skład kapsułki: celuloza roślinna
Informacja alergiczna:
Nie zawiera skorupiaków, jaj, orzechów, soi, składników mlecznych, selera, gorczycy, sezamu.
Produkowane bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących.
Produkt wolny od metali ciężkich, takich jak arsen, kadm, ołów czy rtęć.