Holistic Protein Vanilj proteiny białko ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych aminokwasy enzymy trawienne chrom
Holistic Protein Vanilj jest suplementem diety,w postaci proszku, zawierającym ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych uważanych za najlepsze źródło białka, dzięki zrównoważonemu profilowi łatwo przyswajalnych aminokwasów. Wszystkie aminokwasy zawarte w suplemencie znajdują się w wzajemnej równowadze, a zawartość enzymów trawiennych ułatwia trawinie i wchłanianie wartości odżywczych. 750 g
Czytaj więcej >Opis
Protein Vanilj - 750g
Dystrybutor: Naturalna Medycyna Sp. z o.o. , ul. Poziomkowa 48, 65-128 Zielona Góra
index: HO28
Holistic Protein Vanilj jest suplementem diety, w postaci proszku, zawierającym ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych. Białka serwatkowe są uważane za najlepsze źródło białka dla organizmu, dzięki zrównoważonemu profilowi łatwo przyswajalnych aminokwasów. Wszystkie aminokwasy zawarte w suplemencie znajdują się we wzajemnej równowadze, a zawartość enzymów trawiennych ułatwia trawienie i wchłanianie wartości odżywczych.
Składniki: Ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych; emulgator (lecytyna słonecznikowa); wanilia w proszku; substancja przeciwzbrylająca (Fosforan trójwapniowy); Enzymy trawienne (proteazy, peptydazy, bromelaina, lipaza, laktaza); Pikolinian chromu
Zawartość opakowania: 750 g
Porcja dzienna zawiera: Proteaza 3,0 - 8 SAPU; Proteaza 4,5 - 3000 HUT; Proteaza 6,0 - 1500 HUT; Peptydazy 1500 HUT; Bromelaina 45000 PU; Lipazy 87,5 FIP; Laktazy 100 ALU; Chrom 11 µg (28% referencyjnych wartości spożycia)
Sposób użycia dla dorosłych: Wymieszać 2 miarki (30 g = około 5 płaskich łyżek) z 200-300 ml płynu dziennie.Pić przed i/lub po treningu.Zalecana dzienna porcja nie powinna zostać przekroczona. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Magazynowanie:Chronić przed wilgocią i przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Kraj produkcji: Szwecja.
Najlepiej spożyć przed końcem: Data podana na opakowaniu (BF).
Profil aminokwasowy |
|
|
|
mg / 100 g |
na 30 g = 2 miarki |
Alanina |
3990 |
1197 |
Arginina |
2030 |
609 |
Kwas asparaginowy |
8650 |
2595 |
Cysteina |
2060 |
618 |
Kwas glutaminowy |
14690 |
4407 |
Glycine |
1470 |
426 |
Histydyna |
1630 |
489 |
Izoleucyna * |
5340 |
1602 |
Leucyna * |
8410 |
2523 |
Lizyna * |
7410 |
2223 |
Metionina * |
1700 |
510 |
Fenyloalanina * |
2570 |
771 |
Proline |
4720 |
1416 |
Seryna |
4100 |
1230 |
Treonina * |
5490 |
1647 |
Tryptofan ** |
2170 |
651 |
Tyrozynowej |
2240 |
672 |
Walina * |
4870 |
1461 |
* Niezbędne aminokwasy.
** Tryptofan naturalnie obecny w surowcu
Magazynowanie: Chronić przed wilgocią i przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Kraj produkcji: Szwecja.
Tagi: holprot, białkohol, proteiny,