Para Herbs Plus 100ml Inwent Herbs pąki goździkowca korzen imbiru tymianek lebiodka prawoślaz
Opis
Para Herbs Plus
Producent: Inwent Herbs S.C. ul. Łabędzia 13, 20-335 Lublin
index: IH1
Para Herbs Plus - 100ml
Działanie:
Korzeń imbiru wspomaga wydzielanie soków żołądkowych i trawienie.
Ziele tymianku wzmacnia układ odpornościowy.
Owoc kopru wspomaga trawienie
Ziele macierzanki działa rozkurczowo i wspomaga oczyszczanie organizmu.
Korzeń prawoślazu wspomaga przemianę materii.
Sposób użycia:
Dorośli: 2 razy dziennie łyżeczka do herbaty (2,5 ml) na 30 minut przed posiłkiem przez okres 7 dni.
Dzieci powyżej 3go roku życia: 1 raz dziennie łyżeczka do herbaty (2,5 ml) na 30 minut przed posiłkiem przez okres 7 dni.
Maksymalna porcja do spożycia w ciągu dnia wynosi 5 ml (2 łyżeczki do herbaty). Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Aby zachować dobrą kondycję i zapewnić prawidłowe funkcjonowanie organizmu należy prowadzić zdrowy tryb życia oraz stosować zróżnicowaną dietę.
Przeciwskazania: Preparat nie jest wskazany dla kobiet w ciąży i matek karmiących. Produkt nie powinien być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników.
Przechowywanie: Preparat należy przechowywać w temperaturze pokojowej w sposób niedostępny dla małych dzieci oraz chronić przed wilgocią i bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Zawartość poszczególnych składników roślinnych w przeliczeniu na zalecaną do spożycia porcję produktu 5ml wynosi:
pas goździkowca - 150mg,
korzeń imbiru - 150mg
ziele tymianku - 125mg
ziele lebiodki pospolitej - 125mg
owoc kopru włoskiego - 100mg
korzeń prawoślazu - 90mg
ziele macierzanki - 50mg
Składniki: Tinctura compositum (1:10) ex: Pąków goździkowca (Eugenia caryophyllata), Korzeni imbiru (Zingiber officinale), Ziela tymianku (Thymus vulgaris), Ziela lebiodki pospolitej (Origanum vulgare), Owoców kopru włoskiego (Foeniculum vulgare), Korzeni prawoślazu (Althaea officinalis) Ziela macierzanki (Thymus serpyllum) Substancja konserwująca: sorbinian potasu. Produkt zawiera 60-65% glicerolu.