APCC 100 kaps. Yango reishi shitake kordyceps chaga Ganoderma lucidum Lentinula edodes Cordyceps sinensis Inonotus obliguus
APCC (Active Polysaccharides Correlated Compound) to wyjątkowy suplement diety, który opiera swe działanie na synergicznym połączeniu czterech oryginalnych, standaryzowanych ekstraktów z grzybów witalnych, znajdujących zastosowanie w tradycyjnej medycynie chińskiej.
Czytaj więcej >Opis
APCC 100 kaps. Yango reishi, shitake, kordyceps, chaga
Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. ul. Granitowa 3/14, 02-681 Warszawa
index: YAN162
APCC (Active Polysaccharides Correlated Compound) to wyjątkowy suplement diety, który opiera swe działanie na synergicznym połączeniu czterech oryginalnych, standaryzowanych ekstraktów z grzybów witalnych, znajdujących zastosowanie w tradycyjnej medycynie chińskiej.
Sposób użycia:
1 kapsułka 2 razy dziennie. Kapsułkę połknąć i popić dużą ilością wody po posiłku.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym.
Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Składnik aktywny | 1 kapsułka | 2 kapsułki |
Ekstrakt z grzyba Kordyceps | 100 mg | 200 mg |
Ekstrakt z grzyba Chaga | 100 mg | 200 mg |
Ekstrakt z grzyba Shitake | 100 mg | 200 mg |
Ekstrakt z grzyba Reishi | 100 mg | 200 mg |
W tym polisacharydy | 40 mg | 80 mg |
Składniki: Ekstrakt z grzyba reishi (Ganoderma lucidum) standaryzowany na min. 10% polisacharydów, ekstrakt z grzyba shitake (Lentinula edodes) standaryzowany na zawartość min. 10% polisacharydów, ekstrakt z grzyba kordyceps (Cordyceps sinensis) standaryzowany na zawartość min. 10% polisacharydów, ekstrakt z grzyba chaga (Inonotus obliguus) standaryzowany na zawartość min. 10% polisacharydów. Skład kapsułki: celuloza roślinna.
Nie zawiera skorupiaków, jaj, ryb, orzechów, soi, składników mlecznych, selera, gorczycy, sezamu.
Produkowane bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących.
Produkt wolny od metali ciężkich, takich jak arsen, kadm, ołów czy rtęć.